0

Universele wijngist tot 21% alcohol

€2,00
Prijs incl. BTW (21%) €0,35
Bulkprijs beschikbaar voor aantallen van 5 artikelen of meer
Op voorraad: 154 beschikbaar
Koop meer, bespaar meer
Aantal Prijs per artikel Korting
5 artikelen €1,85 8% korting
10 artikelen €1,75 13% korting
Productgegevens

Voor sterke wijnen van 21%. Deze gist en gistvoedingsstoffen maakt fermentatie mogelijk tot een alcoholgehalte van 21%.

Deze gist is uitermate geschikt voor een snelle fermentatie zonder bijproducten. De gist zorgt voor een snelle volledige fermentatie van de suiker in de batch zonder ongewenste bijproducten te creëren.
Voor witte, rose en rode wijn - Bayanus Strong Vita is een universele set voor het vergisten van alle soorten fruit.

Een zakje met 7 g gist en 10 g voedingsstof is voldoende voor het bereiden van maximaal 25 L batch.


De BAYANUS STRONG VITA gist + voedingsstof voor witte, rosé en rode wijn is een perfect duo waarmee je je eigen heerlijke en 21% sterke zelfgemaakte wijn kunt bereiden.


Deze set is uitstekend geschikt voor wijnen gemaakt van druiven, appels, pruimen, wilde rozenbottels, frambozen, aardbeien, kersen, zwarte bessen en vele andere.


BAYANUS STRONG VITA is een set met een gewaardeerde stam van de gist - Saccharomyces Bayanus - die, samen met speciaal geselecteerde voedingsstoffen, zorgt voor een snelle hoge fermentatie, zelfs bij moeilijke temperatuuromstandigheden.
Het product is erg makkelijk in gebruik. De verpakking met 7 g gist en 10 g voedingsstof is voldoende voor het bereiden van 25 L batch.

Hoe de gist te gebruiken:
1. Meng de inhoud van zakje met gist met 100 ml voorgekookt water, afgekoeld tot een temperatuur van 30 graden. Laat het 20 minuten staan.
2. Giet hierna de gist in een fermentatiecontainer/demijohn met de batch (met een suikergehalte van 20⁰Blg).

Hoe de voedingsstof te gebruiken:
Voeg de voedingsstof toe in drie gelijke porties (een platte theelepel):
1. Los de eerste op in 100 ml most, giet het dan in de fermentatiecontainer voordat je gist toevoegt en roer.
2. Voeg de tweede portie samen met een dosis suiker toe op de 3e dag van de gisting.
3. Voeg de derde portie samen met een dosis suiker toe op de 10e dag van fermentatie.
Voeg de voedingsstof niet rechtstreeks toe aan de gist!
Om het alcoholgehalte van 21% te bereiken, voegt u suiker aan de wijn toe in drie porties van 1,25 kg/25L na 3, 6 en 10 dagen (zodra het suikergehalte is gedaald, daalt de most tot 10-14⁰Blg).

Bewaar dit product voor later
Deel dit product met je vrienden
Universele wijngist tot 21% alcohol
Share by: