Aantal | Prijs per artikel | Korting |
5 artikelen | €2,50 | 15% korting |
10 artikelen | €2,00 | 32% korting |
Dit startset is speciaal ontworpen om iedere most aan het gisten te brengen. Gemakkelijk te gebruiken en het vormt een goede combinatie tussen gist en gistvoedingszouten waardoor er een zeer snelle vergisting mogelijk is.
Vinistart Complex is het beste voor het vergisten van wijn van fruit zoals kruisbessen, peren, abrikozen, aardbeien, granen, meidoorn, appels, wilde roos, witte en zwarte druiven, rabarber, rozijnen, wilde kersen, kersen, frambozen, bladgroenten, paarse pruimen, bramen, zwarte bes, witte bes, aalbes, bosbessen, zwarte vlierbessen en sleedoorn.
Voor 10 - 25 L wijn - een enkele verpakking van 20 g Vinistart Complex is voldoende voor het bereiden van 10 tot 25 L van uw favoriete witte en rode fruitwijnen.
Let op! Gebruik de hele verpakking voor één batch. Tot 17% alcohol - Vinistart Complex zorgt voor een snel fermentatieproces voor jou! De aanbevolen temperatuur om dit proces te laten plaatsvinden is 15-30 ° C, en het alcoholgehalte in uw wijn kan oplopen tot 17%! Volledige reeks mogelijkheden - in combinatie met voedingsstoffen, vitamines en minerale zouten, laat Vinistart Complex u 100% van de mogelijkheden profiteren, waardoor u kunt genieten van een nog vollere smaak en aroma van uw zelfgemaakte likeur! Maakt u thuis wijn? U moet beslist ons Vinistart Complex-product leren kennen, aanbevolen voor fermentatie in pulp (u hoeft het sap niet langer uit fruit te persen - het is voldoende om gepureerd ontpit fruit toe te voegen!). Het is het beste voor het maken van witte en rode wijn van fruit zoals kruisbessen, peren, abrikozen, aardbeien, granen, meidoorn, appels, wilde roos, witte en zwarte druiven, rabarber, rozijnen, wilde kersen, kersen, frambozen, greengages, paars pruimen, bramen, zwarte bes, witte bes, aalbes, bosbessen, zwarte vlierbessen en sleedoorn. Vinistart Complex zal een goede keuze zijn, niet alleen voor degenen die hun wijnbereidingsavontuur willen beginnen, maar ook voor degenen die meer gevorderd zijn, die thuis hun eigen cognac willen maken! De combinatie van een nobele wijngiststam, speciaal geselecteerde voedingsstoffen met minerale zouten en vitamines, en Pecto enzyme zorgt voor succes bij de bereiding van zelfgemaakte likeur. Dit product is dus handig, gebruiksvriendelijk en u hoeft geen andere toevoegingen te selecteren! De wijngist zorgt voor een snelle gisting en een uitstekend wijnboeket. De minerale zouten zijn een uitstekende bron van stikstof en fosfor voor de wijngist, terwijl vitamines de functie vervullen van fermentatieactivator en een positieve invloed hebben op de smaak en het aroma van wijn. Pektoenzym lost de in fruit aanwezige pectines op, waardoor sap vrijkomt en de viscositeit van de wijn afneemt, wat het klaringsproces later aanzienlijk ondersteunt. Giet de inhoud van het sachet in 100-200 ml gekookt water op kamertemperatuur en laat het 15 minuten staan. Doe het gefragmenteerde fruit in een fermentatiecontainer en giet er een kleine hoeveelheid water overheen (1-2 L per 10 kg fruit). Zorg er vervolgens voor dat het fruit op kamertemperatuur is en voeg het opgeloste Vinistart Complex toe. Voeg water toe tot het gewenste volume, roer en laat het gisten. De aanbevolen fermentatietijd in pulp is 1-2 weken. Verwijder na deze tijd het fruitpulp en laat de most verder gisten. Let op: gebruik de hele verpakking voor één batch!
Volg ons op Instagram
Nudenoord 248
3079ZN Rotterdam
Whatsapp: 06 23659629
Mailadres: info@puurmaken.nl
Instagram: @puurmaken